ZWIN & SHOco. Львівський мультиформат

Провідна українська студія YOD design lab на чолі з архітекторами Володимиром Непийводою та Дмитром Бонеском створили мультиформатний ресторанний проєкт ZWIN & SHOco., розташований у львівському арт-просторі Futura HUB

Об’єкт: ресторан ZWIN & SHOco., м. Львів
Автори проєкту: YOD design lab
Графічний дизайн: PRAVDA design
Фото: Андрій Безуглов

ZWIN & SHOco. – мультиформатний ресторанний проєкт загальною площею 295 кв. м, який поєднує в собі сучасну пекарню-кондитерську та винний бар. Унікальність проєкту полягає в об’єднанні двох різних форматів у межах одного простору, що працюють незалежно одне від одного з різними продуктами. Розташований на першому поверсі сучасного event- та art-простору Futura HUB у Львові розрахований на 111 посадкових місць і повністю відповідає концепції хабу Сo-eating, Co-working and Co-dreaming.

Зранку пекарня-кондитерська SHOco. пригощає сніданками, десертами, випічкою, кавою – ідеальний формат для тих, хто прийшов на роботу чи користується коворкінг-простором. У другій половині дня відбувається перехід від формату дейлі-кафе до винного бару ZWIN – сучасного закладу з акцентом на хорошому вині, що має на меті розвиток культури вина у Львові. Меню бару сформовано на відмінному поєднанні вина зі стравами – фудпейрінгу. Окрім багатої винної карти тут також є вайн-машина, розрахована на 4 види вина, що не лише доступніше в плані ціни, а й екологічно, адже 20 літрів вина з вайн-машини дорівнюють тонні заощадженого сміття.
ZWIN – заклад нового формату, місія якого – показати, що вино – це не просто напій, а справжнє мистецтво. Винний бар став локацією для проведення різних заходів, пов’язаних з вином: майстер-класів, зустрічей з виноробами, дегустацій для гостей та професіоналів. Це своєрідний винний центр Західної України для проведення культових винних заходів!

В оформленні простору використані автентичні матеріали: всі дерев’яні меблі та інсталяції виготовлені з дубових винних діжок. Барна стійка та високі столешні облицьовані міддю. Центральний елемент інтер’єру – масштабна інсталяція над барною стійкою з 32-х діжок бордо з логотипом ZWIN. Завдяки підсвітці вона привертає увагу гостей з вулиці – у вечірній час її добре видно крізь фасадні панорамні вікна. Висаджені у діжках живі дерева всередині приміщення підкреслюють зв’язок з природою, додаючи всьому простору затишок і комфорт.

Зміна формату в інтер’єрі відображається на великому призматроні: зі зміною концепту на ньому з’являється нове зображення. Змінюється також освітлення, вмикається музика.

Поєднання пекарні-кондитерської та винного бару в межах одного обіднього простору – досить успішне рішення для open space на базі коворкінгу. SHOco. – формат для тих, хто постійно в справах і завжди поспішає, кому потрібні швидкі сніданки та смачні перекуси. ZWIN же дає можливість розслабитись та відпочити від роботи без зміни локації, уповільнити час в компанії з відбірним вином, ситним обідом чи вечерею під жваву музику. При цьому обидва формати гармонійно співіснують, доповнюючи одне одного протягом всієї доби.

Опубликовано в журнале №12 (107) декабрь 2019 — январь 2020

Метки: , , , , , , , , ,

Похожие

by
Предыдущий пост Следующий пост

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Подпишитесь на нашу рассылку